SUPER CLASS FLORABEADZ

NAK JIMAT YURAN KELAS JAHIT TAK?

sy ada kelas super diskaun 50% utk 4 design baju dan 2 design kain..

tapi limited space dan tarikh ye..


BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?

PAKEJ belajar jahit baju kurung moden, blouse dan jubah..

.

SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...

.

Nak x belajar jahit baju siap terus 1 hari? dan dapat pelbagai baju.. 4 design baju dan 2 design kain terus you..

.

Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt. sebab teknik yg mudah saya gunakan.

.

kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...

.

waaa BEST tu!!!

nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...

.

NAK DETAILS KELAS TAK?

.

tempat : TAMAN BUKIT CHEDANG, SEREMBAN ATAU

JALAN PAIP, MERU KLANG

hari : Sabtu atau ahad

tarikh : rujuk jadual kelas di tepi blog.

masa : 9am hingga 6pm (1 hari je tau)

pakej : kurung moden, blouse dan jubah

.


yuran : rm900 (eh mahal nye)

sabar....NI HARGA ASAL kalau belajar 3 jenis baju,

.


sy nk bagi diskaun laa ni..

promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲450̲ (JIMAT RM450) jimat 50%

haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 5 tempat je..utk setiap tarikh ye..

sapa cepat dia dapat..

Belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri

akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 4 design baju dan 2 design kain... haa best tak?

ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tau... cepat tau.. limited place je ni..


opss lupa lak nak bagitahu, ada FREE GIFT y̲a̲n̲g̲ ̲b̲e̲r̲n̲i̲lai RM300..

a. FREE LUNCH dan BAHAN KAIN cotton.

b. FREE belajar BUAT POLA dan JAHIT KAIN DUYUNG 2 KEPING.

c. FREE belajar cara ubah suai pola supaya jadi BAJU FISHTAIL dan SKIRT A CUT.

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS >> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

utk booking ye

No posts with label kelas jahitan terengganu. Show all posts
No posts with label kelas jahitan terengganu. Show all posts