SUPER CLASS FLORABEADZ

NAK JIMAT YURAN KELAS JAHIT TAK?

sy ada kelas super diskaun 50% utk 4 design baju dan 2 design kain..

tapi limited space dan tarikh ye..


BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?

PAKEJ belajar jahit baju kurung moden, blouse dan jubah..

.

SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...

.

Nak x belajar jahit baju siap terus 1 hari? dan dapat pelbagai baju.. 4 design baju dan 2 design kain terus you..

.

Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt. sebab teknik yg mudah saya gunakan.

.

kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...

.

waaa BEST tu!!!

nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...

.

NAK DETAILS KELAS TAK?

.

tempat : TAMAN BUKIT CHEDANG, SEREMBAN ATAU

JALAN PAIP, MERU KLANG

hari : Sabtu atau ahad

tarikh : rujuk jadual kelas di tepi blog.

masa : 9am hingga 6pm (1 hari je tau)

pakej : kurung moden, blouse dan jubah

.


yuran : rm900 (eh mahal nye)

sabar....NI HARGA ASAL kalau belajar 3 jenis baju,

.


sy nk bagi diskaun laa ni..

promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲450̲ (JIMAT RM450) jimat 50%

haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 5 tempat je..utk setiap tarikh ye..

sapa cepat dia dapat..

Belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri

akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 4 design baju dan 2 design kain... haa best tak?

ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tau... cepat tau.. limited place je ni..


opss lupa lak nak bagitahu, ada FREE GIFT y̲a̲n̲g̲ ̲b̲e̲r̲n̲i̲lai RM300..

a. FREE LUNCH dan BAHAN KAIN cotton.

b. FREE belajar BUAT POLA dan JAHIT KAIN DUYUNG 2 KEPING.

c. FREE belajar cara ubah suai pola supaya jadi BAJU FISHTAIL dan SKIRT A CUT.

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS >> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

utk booking ye

JUAL POLA

POLA BAJU, TUDUNG, TELEKUNG DAN LANGSIR UTK DIJUAL

JENIS
HARGA


Baju
1. Baju Kurung
2. Baju Kebaya Pendek
3. Baju Kebaya Labuh
4. Baju Kurung Moden
5. Baju Kurung Riau/ Pahang
6. Baju Kurung Pesak Gantung
7. Baju Kurung Kedah
8. Blaus
9. Baju Kurung Peplum
10. Baju Melayu 
11. Kebarung
12. Kurung Princes


1 saiz standard shj samaada
S, M, L, XL @ XXL bagi 1 jenis baju
RM20 dewasa
RM15 kanak2 (ikut umur)

JIKA 
ikut ukuran pelanggan
'custom made'
RM25 dewasa
RM20 kanak2

Kain@ Seluar
1. Kain Susun Tepi
2. Kain Lipat Batik (Selisih)
3. Kain Duyung 2 Keping
4. Kain Belah Depan
5. Kain Belah Belakang
6. Kain Duyung 6 Keping
7. Seluar Pallazo
8. Kain Kembang Payung(Peplum)
9. Kain kipas belakang
10. Seluar Baju Melayu


1 saiz standard shj samaada
S, M, L, XL @ XXL bagi 1 jenis baju
RM20 dewasa
RM15 kanak2 (ikut umur)

JIKA 
ikut ukuran pelanggan
'custom made'
RM25 dewasa
RM20 kanak2


JENIS

HARGA

Jubah
1. Jubah Empire Cut
2. Jubah Princess Cut
3. Jubah A Cut
4. Jubah Lelaki
5. Kurta

1 saiz standard shj samaada
S, M, L, XL @ XXL bagi 1 jenis baju
RM40 dewasa
RM30 kanak2 (ikut umur)

JIKA 
ikut ukuran pelanggan
'custom made'
RM45 dewasa
RM35 kanak2


Pola Langsir untuk valance(kepala langsir)


1 design
RM40

Gaun kanak kanak (leher peter pan)
2 labuh (paras lutut dan kaki)


rm40

Pola telekung dan
Nota Cara Jahit


RM70




NOTA :    018 28 78 164 FLORABEADZ

·         semua harga di atas belum termasuk kos pos.

      ·         kos pos laju; 3 keping pola rm8 semenanjung, 
            sabah sarawak rm11, brunei / singapura rm60.
            kalau lebih dr 3 keping sy akan maklum kos pos.

·         hanya pola baju/kain sahaja TANPA CARA MENJAHIT.

·         POLA PRE ORDER. Selepas pembayaran sy akan lukis pola.
            Beri TEMPOH SEMINGGU utk sy siapkan pola dan diposkan.

·         Utk makluman pola sy TIDAK DIGUNTING yea,,,,
           pembeli perlu gunting sendiri... 


SEKIRANYA POLA CUSTOM MADE; mengikut ukuran badan pembeli.
kene tambah RM5 utk 1 design

BERIKUT ADALAH UKURAN YG PERLUKAN (sila ukur dlm inci)
1. lebar bahu
2. Labuh tangan
3. keliling dada
4. keliling pinggang
5. keliling punggung
6. labuh tengah belakang (dari tengkuk paras bahu ke paras pinggang)
7. bukaan hujung tangan
8. labuh baju (bagi JUBAH, sila ukur labuh baju dr tengkuk patas bahu ke kaki)
9. labuh kain/SELUAR
10 mercu ke mercu (jarak diantara 2 puting buah dada)
                            (jika baju nak ada DAT)
11.CAWAT (utk seluar, ukur dr pusat melalui celah kelengkang ke                                                                 belakang sampai paras pinggang)
_____________________________________

KALAU NAK RUJUK SAIZ SILA KLIK SINI


1. SAIZ  LELAKI  KLIK INI POLA LELAKI DEWASA STANDARD


2. SAIZ KANAK KANAK  KLIK INI POLA KANAK2 STANDARD

3. SAIZ WANITA KLIK INI  POLA WANITA DEWASA STANDARD

____________________________________

CARA NAK GUNA  POLA SAYA, SILA KLIK POLA
____________________________________


keistimewaan pola saya?


1. Pola saya diperbuat daripada kertas yg tebal bukan daripada kertas minyak, maka boleh digunakan berulang-kali dan tidak mudah terkoyak (kertas ni macam kulit luar buku tulis @ latihan sekolah).


2. Pola sy bukan fotostat, custom made ikut tempahan tuan puan yea.. selepas sy dapat ukuran dan bayaran sy akan lukis pola itu. 


kertas pola sy yg tebal , bukan kertas minyak

Pola yg telah siap dilukis
3. CARA NK GUNA POLA http://florabeadz.blogspot.com/2014/09/cara-menggunakan-pola-baju.html
Post a Comment