Showing posts with label kelas jahitan. Show all posts
Showing posts with label kelas jahitan. Show all posts

Thursday, 21 September 2017

KELAS JAHITAN KEBAYA

Sis teringgin buat baju-baju macam dlm gambar ni sendiri?
👚👚👗👗😍😍

Baju kebaya tengah in trend kan..😘
.

GAMBAR SUMBER GOOGLE

GAMBAR SUMBER GOOGLE






GAMBAR SUMBER GOOGLE




Nak jimat masa belajar jahit.
Nak face to face dgn cikgu, senang nk tanya..senang nk belajar.
.
Kelas ni, khas utk uolls tau.😍
hanya weekend shj.
yg zero x pernah jahit pun bole, janji minat ada tau.
.
peralatan semua cikgu sediakan, bawa badan je nk belajar jahit dgn florabeadz, x yah pening-pening cari kain or gunting 😀😍
.
#kelasjahitsuperkebarung
#kelasjahitsuperkebaya
👀

**********************************************
.
set a. Kelas Jahit Super Kebarung👚
.
yuran rm450 
tempoh kelas 2 hari (Sabtu & Ahad)
.
belajar ni ye
1. kebarung
2. kebarung riau
3. kain lipat batik
4. kain kipas belakang
.
percuma; (bernilai rm100)😍😊
1. Bahan kain utk kelas 2 pasang
2. Nota pola baju kurung moden dan nota pola jubah A cut
.
.
***********************************************
.
set b. Kelas Jahit Super Kebaya👗
.
yuran rm450 
tempoh kelas 2 hari (Sabtu & Ahad)
.
belajar ni ye
1. kebaya kelepet
2. kebaya moden
3. kain duyung 2 kpg
4. kain lipat batik
.
percuma; (bernilai rm100)😊😘
1. Bahan kain utk kelas 2 pasang
2. Nota pola baju kurung moden dan nota pola jubah A cut
.
.
***********************************************
.
kelas di lokasi,sila pilih.👇👇👇
.
1. Meru Klang (jln paip, meru)
.
2. Seremban (tmn bukit chedang fasa 2)
.
3. Bangi Sentral (belakang kompleks PKNS Bangi)
👀😀
.
***********************************************
.
nak details tarikh kelas bole klik ni ye...👇
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
***********************************************

Jom la. Bole melaram dgn kebaya raya tahun depan
😍

#kelasjahitsuperkebaya
#kelasjahitsuperkebarung

Tuesday, 23 May 2017

KELAS MENJAHIT

𝑨𝑷𝑨
𝑫𝑼𝑳𝑼 𝑻𝑨𝑲 𝑷𝑨𝑵𝑫𝑨𝑰 𝑳𝑨𝑵𝑮𝑺𝑼𝑵𝑮 𝑴𝑬𝑵𝑱𝑨𝑯𝑰𝑻❟
𝑻𝑨𝑷𝑰 𝑫𝑨𝑯 𝑩𝑶𝑳𝑬𝑯 𝑨𝑴𝑩𝑰𝑲 𝑻𝑬𝑴𝑷𝑨𝑯𝑨𝑵 𝑴𝑬𝑵𝑱𝑨𝑯𝑰𝑻 
.
.
MACAM MANA TU??
Haa tulah hasilnya bila hadir kelas jahit florabeadz tau, best?😘
.
.
X PERCAYA???
Lepas attend kelas sehari je pulak tu, dah pandai jahit.. siap ambik tempahan wooo…😘
.
.
Akk pun macam uollss semua jgk, x de masa nak attend kelas menjahit yang berhari2 tu..
Kerja, anak2, dan segala macam tok nenek nk kene settle sebelum nk attend kelas jahit ni.
.
That’s why la akk buat kelas mcm ni, kelas express tau!
sehari je dtg kelas jahit dah boleh jahit baju..
Nak bagi Mudah dan cepat dgn belajar menjahit dlm 1 hari kat uollss...
x yah buang masa byk2 kan? 😘
.
.
X payah bayar duit minyak byk2..
X payah kalut setiap minggu nak cari masa ke kelas..
X payah bayar kos upah babysitter berhari2..
X payah pening2 nk beli peralatan dan bahan kain..
😓
.
HANYA BELAJAR SEHARI JE!!! Ramai Dah Boleh.. Uollss Bila Lagi???
.
.
Uollss boleh belajar menjahit..
√ Pelbagai jenis baju kurung.
√ Pelbagai jenis baju fesyen.
√ Pelbagai jenis jubah.
√ Pelbagai jenis pakaian kanak2.
√ Telekung dan bnyk lg.
√ Pelbagai jenis langsir.
.
.
.
Nak tak belajar menjahit???
kelas intensif tau😘
.
.
.
whatsapp/ sms >>> 018 28 78 164 Cikgu Yanti<<<
whatsapp/ sms >>> 018 28 78 164 Cikgu Yanti<<<
whatsapp/ sms >>> 018 28 78 164 Cikgu Yanti<<<
.
.
Kelas biasanya penuh SEBULAN dr tarikh kelas...So cepat-cepat booking untuk hadiri kelas jahitan di Florabeadz untuk mengelakkan tarikh yang uolls hendak pilih telah penuh.
“SENANG JE JAHIT” 😍
Cikgu YANTI
Pengasas FLORABEADZ
https://www.facebook.com/florabeadz/
018-2878164