Thursday, 31 August 2017

DISKAUN HEBAT POLA BAJU 'SUPERPOLA'

NAK JIMAT pembelian pola baju TAK? 😉
Nanti RAYA bole melaram dengan baju fesyen terkini BEST KAN? 😉
Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia SUPERPOLA
.
✔ SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. 😗
.
✔ beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain.😉
.
✔ memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. 😗
.
✔ pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.
waaa BEST tu!!! 👍👍👍
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan SUPERPOLA ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? 🙋
.
.
Senarai pola dalam 1 set dengan saiz yg sama shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju blouse
3. Pola baju kurung princess
4. Pola baju kurung peplum
5. Pola baju baby doll
6. Pola kain duyung 2 keping
7. Pola kain lipat batik.
.
harga dia : rm150 ( 😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 7 jenis pola PATEN baju / kain tu,,,
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET/1 saiz (JIMAT RM50) 😍
.
tambah;
KOS POS RM10 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA RM110 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je 💘
.
.
👗 haa berminat? dgn set SUPERPOLA NI 😍😍😍
.
akak ada saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL & 5XL utk pakej ni…💘
.
SMS/WAPP >> SUPERPOLA >>  018 2878 164
.
nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/superpola
.
nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/superpola
.
nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/superpola
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA

Nota: 1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

contoh pola florabeadz


kurung moden dan kain duyung 2 keping


kurung princess

kurung peplum


blaus

kurung baby doll

kain duyung 2 keping

kurung moden dan kain lipat batik

Monday, 20 March 2017

POLA BAJU KANAK2 MURAH

gaun empire berkedut

gaun peplum


baju kurung baby doll








TERINGIN BAJU YANG CANTIK UTK SI COMEL MOMMIES? 😊
cam dlm gambar-gambar kat atas tu?
mesti comel kalau anak2 pakai baju ni..... ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
RAYA NK DEKAT DAH KAN..

Tapi nk TEMPAH,
😅KOS TEMPAHAN MAHAL
😅TAILOR TUTUP TEMPAHAN
😅BELI SIAP MAHAL

Kalau nk jimat kene jahit sendiri kan? Ada basic menjahit tak?🙋
Saya boleh bantu mommies semua.. cuba jahit sendiri utk si comel sis..😆
guna POLA BAJU FLORABEADZ.

Ermmmmm.. cam mana tu?😁

Pola  FLORABEADZ ni adalah kepingan kertas yg dah siap lukis paten baju yg sis nk jahit tu, tinggal tekap then potong kain.. dan seterusnya jahit je.. as long sis ada basic menjahit or rajin tgk youtube sure boleh jahit baju utk si comel..



Haaa berminat tak?🙌😙

Jap ye.. sempena RAYA 2017, dan sebab semua org nk berjimat..😇
Sy nk bagi offer ni

1 HARGA TAPI DAPAT 7 POLA YANG SUPERB 😍

Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia POLAKIDS ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
. .
SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. 😗
.
beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain serta GAUN.😉
.
memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. 😗
.
pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.

.
waaa BEST tu!!!
👍👍👍
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan POLAKIDS ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? 🙋
.
.
S
enarai pola dalam 1 set dengan saiz yg sama shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju kurung peplum
3. Pola baju baby doll
4.. Pola kain duyung 2 keping
5. Pola kain lipat batik.
6. Pola Gaun empire berkedut
7. Pola Gaun Peplum

.
harga dia : rm160 ( 😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 7 jenis pola PATEN baju / kain tu berasingan.
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET/1 saiz (JIMAT RM60) 😍
.
tambah;
KOS POS RM10 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA
RM110 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je 💘
.
.
👗 haa berminat? dgn set POLAKIDS NI 😍😍😍
.
akak ada saiz 2, 4, 6, 8, 10, 12 TAHUN utk pakej ni…💘
. .
SMS/WAPP >> POLAKIDS>>  018 2878 164
.

nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS
.
nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS
.
nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA SI COMEL...

Nota: 1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
          2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

          3. 1 set pola ni mesti sama saiz, x boleh bercampur campur saiz ye.


POLA BAJU, TELEKUNG DAN LANGSIR UTK DIJUAL

Effective 20 Mac 2017.

NOTA :
1. Tempahan pola dibuka untuk saiz standard dan design yg ada dlm jadual ini shj.
2. Utk pola custom made samada design @ saiz, tempahan ditutup sementara. Sehingga saya abis pantang ye. Saya akan maklum nanti. 



JENIS
HARGA


Baju
1. Baju Kurung
2. Baju Kebaya Pendek
3. Baju Kebaya Labuh
4. Baju Kurung Moden
5. Baju Kurung Riau/ Pahang
6. Baju Kurung Pesak Gantung
7. Baju Kurung Kedah
8. Blaus
9. Baju Kurung Peplum
10. Baju Melayu Pesak
11. Baju Melayu Moden 
12. Kebarung
13. Kurung Princes
14. Kurung Baby Doll


*harga bagi 1 saiz standard shj bagi setiap pola. 
Silih pilih saiz ye..

XS, S, M, L, XL, 2XXL, 3XL, 4XL @ 5XL

1 jenis POLA BAJU RM20
_______________________
JIKA ikut ukuran pelanggan iatu
'custom made' tambah rm10;

RM30 utk 1 pola custom made

Kain@ Seluar
1. Kain Susun Tepi
2. Kain Lipat Batik (Selisih)
3. Kain Duyung 2 Keping
4. Kain Belah Depan
5. Kain Duyung 6 Keping
6. Seluar Pallazo
7. Kain Kembang      
    Payung(Peplum)
8. Kain kipas belakang
9. Seluar Baju Melayu


*harga bagi 1 saiz standard shj bagi setiap pola. 
Silih pilih saiz ye..

XS, S, M, L, XL, 2XXL, 3XL, 4XL @ 5XL

1 jenis POLA KAIN RM20
_______________________
JIKA ikut ukuran pelanggan iaitu
'custom made' tambah rm10;

RM30 utk 1 pola custom made



JENIS

HARGA

Jubah
1. Jubah Empire Cut
2. Jubah Princess Cut
3. Jubah A Cut
4. Jubah Lelaki
5. Kurta

*harga bagi 1 saiz standard shj bagi setiap pola. 
Silih pilih saiz ye..

XS, S, M, L, XL, 2XXL, 3XL, 4XL @ 5XL

1 jenis POLA RM40
_______________________
JIKA ikut ukuran pelanggan iaitu
'custom made' tambah rm10;

RM50 utk 1 pola custom made


Pola Langsir untuk valance(kepala langsir)


1 design
RM40



Pola telekung dan
Nota Cara Jahit


RM50




NOTA :    018 28 78 164 FLORABEADZ

·        semua harga di atas belum termasuk kos pos.

      ·    kos pos laju; 3 keping pola rm8 Semenanjung, 
        Sabah/Sarawak rm12Brunei/Singapura rm60.
            kalau lebih dr 3 keping sy akan maklum kos pos.

·    hanya pola baju/kain sahaja TANPA CARA MENJAHIT.

·    POLA PRE ORDERSelepas pembayaran sy akan lukis pola.
            Beri TEMPOH SEMINGGU utk sy siapkan pola dan diposkan.

·    Utk makluman pola sy TIDAK DIGUNTING yea,,,,
           pembeli perlu gunting sendiri... 






Bagi pola custom made: mengikut ukuran badan pembeli.
kene tambah RM10 utk 1 design


BERIKUT ADALAH UKURAN YG PERLUKAN (sila ukur dlm inci)
1. lebar bahu
2. Labuh tangan
3. keliling dada
4. keliling pinggang
5. keliling punggung
6. labuh tengah belakang (dari tengkuk paras bahu ke paras pinggang)
7. bukaan hujung tangan
8. labuh baju (bagi JUBAH, sila ukur labuh baju dr tengkuk patas bahu ke kaki)
9. labuh kain/SELUAR
10 mercu ke mercu (jarak diantara 2 puting buah dada)(jika baju nak ada DAT)
11.CAWAT (utk seluar, ukur dr pusat melalui celah kelengkang ke                                            belakang sampai paras pinggang)

_____________________________________


KALAU NAK RUJUK SAIZ SILA KLIK SINI




1. SAIZ  LELAKI     POLA LELAKI DEWASA STANDARD



2. SAIZ WANITA       POLA WANITA DEWASA STANDARD

____________________________________


CARA NAK GUNA  POLA SAYA, SILA KLIK POLA

____________________________________


keistimewaan pola saya?


1. Pola saya diperbuat daripada kertas yg tebal bukan daripada kertas minyak, maka boleh digunakan berulang-kali dan tidak mudah terkoyak (kertas ni macam kulit luar buku tulis @ latihan sekolah).


2. Pola sy bukan fotostat, custom made ikut tempahan tuan puan yea.. selepas sy dapat ukuran dan bayaran sy akan lukis pola itu. 











3. KLIK LINK NI   CARA GUNA POLA BAJU  

______________________________________________________________________

POLA BAJU UNTUK KANAK2
👕👖👗👕👖👗👕👖👗👕👖👗👕👖👗


     
GAUN EMPIRE BERKEDUT
\
GAUN PEPLUM

GAUN PEPLUM


KURUNG PEPLUM






  Saiz ikut UMUR
JENIS POLA

           2, 4, 6, 8, 10, 12 thn

         HARGA RM15 
         utk
         1 saiz  dan 1 pola 

  JIKA 
  ikut ukuran    pelanggan
 'custom made' 
 RM25 

1. Baju Kurung Biasa   
2. Baju Kebaya Pendek
3. Baju Kebaya Labuh
4. Baju Kurung Moden
5. Blaus
6. Baju Melayu Tradisional
7. Baju Melayu Moden
7. Baju Kurung Princes
8. Baju Kurung Peplum 
9. Baju Kurung Baby Doll


              2, 4, 6, 8, 10, 12 thn

         HARGA RM15 
         utk
         1 saiz  dan 1 pola 

  JIKA 
  ikut ukuran    pelanggan
 'custom made' 
 RM25


1. Kain Susun Tepi
2. Kain Lipat Batik (Selisih)
3. Kain Duyung 2 Keping
4. Kain Duyung 6 Keping
5. Seluar Pallazo
6. Kain Kembang Payung(Peplum)
7. Seluar Baju Melayu

                 2, 4, 6, 8, 10, 12 thn

         HARGA RM40
         utk 1 saiz bagi 1      jenis pola
  

  JIKA 
  ikut ukuran    pelanggan
 'custom made' 
 RM50


1.  Gaun Empire Berkedut
2.  Gaun Peplum

pola tgn ada 2
- tangan pjg biasa
- tangan pjg dgn kedut dibahu



     
           NOTA : 📱   018 28 78 164 FLORABEADZ

·        💲 semua harga di atas belum termasuk kos pos.
     ·     kos pos laju; 3 keping pola rm8 semenanjung, 
           sabah sarawak rm12brunei / singapura rm60.
           kalau lebih dr 3 keping sy akan maklum kos pos.

·   ðŸ“£  hanya pola baju/kain sahaja TANPA CARA MENJAHIT.

·     POLA PRE ORDERSelepas pembayaran sy akan lukis pola.
            Beri TEMPOH SEMINGGU utk sy siapkan pola dan diposkan.

·    ✂  Utk makluman pola sy TIDAK DIGUNTING yea,,,,
           pembeli perlu gunting sendiri... 

____________________________________________________________
Bagi pola custom made: mengikut ukuran badan pembeli.
kene tambah RM10 utk 1 design

BERIKUT ADALAH UKURAN YG PERLUKAN (sila ukur dlm inci)
1. lebar bahu
2. Labuh tangan
3. keliling dada
4. keliling pinggang
5. keliling punggung
6. labuh tengah belakang (dari tengkuk paras bahu ke paras pinggang)
7. bukaan hujung tangan
8. labuh baju (bagi JUBAH, sila ukur labuh baju dr tengkuk patas bahu ke kaki)
9. labuh kain/SELUAR
10 mercu ke mercu (jarak diantara 2 puting buah dada)
                            (jika baju nak ada DAT)
11.CAWAT (utk seluar, ukur dr pusat melalui celah kelengkang ke                                                                 belakang sampai paras pinggang)


_____________________________________________________________________
CHECK SAIZ KANAK-KANAK


KLIK LINK NI    SAIZ KANAK2








Thursday, 16 March 2017