Tuesday, 22 May 2018

POLA LUBANG LEHER DAN POLA LAPIK LEHER



🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Panas panas. 
OFFER OFFER POLA
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥😍

👇

POLA LEHER

2 set pola leher ni. Rm50. Pos rm10. 
Total rm60 siap kos pos semenanjung. 

Harga biasa rm80 utk 2 set. So uolls dah jimat rm20 tau
.
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌📌

Berminat tak?

Bole whatsap cikgu yanti terus

0182878164

Klik je link ni 👇


http://www.wasap.my/60182878164/POLAleher











Monday, 14 May 2018

POLA MURAH SEMPENA RAMADAN 2018

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

“best kan dapat CINCIN EMAS FREE”

Oooo BEST sgt tuuuuu…

Cikgu nak bagi cincin EMAS ni!
Haaaa cer baca sampai abis ye..

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

PAGE FLORABEADZ
=========================

CABUTAN BERTUAH RAMADAN 2018
🔥 CINCIN EMAS 🔥

 POLA FLORABEADZ

=========================

Dengan pembelian RM100 pola florabeadz, uolls layak untuk dapat satu peluang memenangi samada CINCIN EMAS, 30 KERTAS POLA, 20 KERTAS POLA DAN 10 KERTAS POLA TAU !  :)

SYARAT NYE?
1. Beli pola florabeadz, minimum belian RM100
2. TU JE 

Tarikh Cabutan akan diadakan pada jam 9 malam 9/Jun/2018 secara live

=========================

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

PROMOSI RAMADAN

🔥 HARGA OFFER 🔥

dr RM25 jadi RM18 je..
pola jubah pula cuma rm30 je.
.
haaaa nak tak? grab cepat offer ni!
.

[Harga Biasa pola baju @ kain adalah RM25.00 / pola / saiz]
.
[Harga Biasa pola JUBAH adalah RM45.00 / pola / saiz]

saiz dr XS HINGGA 5XL - WANITA

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

.
OFFER HANYA 2 MINGGU JE..
13 MEI – 27 MEI 2018
.
Minimum kene order 6 pola tau baru dapat harga offer ni.

KOS POS BELUM TERMASUK YE.
kos pos rm15 semenanjung, rm20 sabah & sarawak.
.

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

WAA,, ada diskaun dan ada peluang cabutan bertuah!
Best kan?

Meh cepat masuk order…
 cecepat wasap no ni 😋😋😋
bukan selalu ada peluang ni..
.
.
http://www.wasap.my/60126516576/polaRAMADAN
.
http://www.wasap.my/60126516576/polaRAMADAN
.
.
http://www.wasap.my/60182878164/polaRAMADAN

.
http://www.wasap.my/60182878164/polaRAMADAN

PAGE FLORABEADZ


🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

=========================

POLA boleh pilih dari senarai bawah ni👇
.
Senarai pola yang offer macam ni, harga ni untuk 1 saiz shj.
.
Baju
1. Baju Kurung RM18
2. Baju Kebaya Pendek RM18
3. Baju Kebaya Labuh RM18
4. Baju Kurung Moden RM18
5. Baju Kurung Riau RM18
6. Baju Kebaya moden RM18
7. Baju Kurung Kedah RM18
8. Blaus RM18
9. Baju Kurung Peplum RM18
10. Baju Melayu Pesak RM18
11. Baju Melayu Moden RM18
12. Kebarung RM18
13. Kebarung Riau RM18
14. Kurung Princes RM18
15. Kurung Baby Doll RM18
.
Kain@ Seluar
1. Kain Susun Tepi RM18
2. Kain Lipat Batik/Selisih RM18
3. Kain Duyung 2 Keping RM18
4. Kain Duyung 6 Keping RM18
5. Seluar Pallazo RM18
6. Kain Kembang Payung(Peplum) RM18
8. Kain kipas belakang RM18
9. Seluar Baju Melayu RM18
.
Jubah
1. Jubah Empire Cut RM30
2. Jubah Princess Cut RM30
3. Jubah A Cut RM30
4. Jubah Lelaki RM30
5. Kurta RM20

Pola dan nota Jahit telekung rm50

Pola leher rm25

.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

OFFER HANYA 2 MINGGU JE..
13 MEI – 27 MEI 2018
.
Minimum kene order 6 pola tau baru dapat harga offer ni.

KOS POS BELUM TERMASUK YE.
kos pos rm15 semenanjung, rm20 sabah & sarawak.
.
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

=========================
.
MUDAHNYA JAHIT BAJU BERSAMA FLORABEADZ POLA
===========================
Apa yang istimewa FLORABEADZ POLA ni adalah...

•Tak PERLU bersusah-payah nak lukis pola dah. cuma gunting pola yg diterima ikut lukisan nye.dah siap pola uolls.

•setiap set pola baju lengkap ada pola depan, belakang, tangan, dan lapik leher

•setiap set pola kain ada pola depan, belakang dan ben pinggang.

•Keje korang hanya tekap pada kain dan gunting mengikut pola. beri basi jahitan nye.

• pola florabeadz guna kertas yang tahan lasak dan tahan lama.

• pola ada pelbagai saiz untuk dipilih.
.
=========================

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

nk pinang pola florabeadz? cepat wasap no ni 😋😋😋
.
.
http://www.wasap.my/60126516576/polaRAMADAN
.
http://www.wasap.my/60126516576/polaRAMADAN
.
.
http://www.wasap.my/60182878164/polaRAMADAN
.
http://www.wasap.my/60182878164/polaRAMADAN
.

PAGE FLORABEADZ

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥






























Sunday, 8 April 2018

PAGE FLORABEADZ - FACEBOOK

HELLO..

nak info pasal jahitan... banyak sy share di dlm page ni.. sila la LIKE page ni ye..

klik sini  PAGE FLORABEADZ then like tau..

tqvm



Saturday, 6 January 2018

SUPER POLA murah dan jimat

NAK JAHIT BAJU FESYEN TERKINI?
.
Tapi tak tahu cara nk potong kain?
Nk buat pola tak reti pula, pening nk lukis?
Beli pola laa mudah kan kerja uolls. ðŸ˜Š
.
.
NAK JIMAT pembelian pola baju TAK? ðŸ˜‰
.
Nanti bole melaram dengan baju fesyen terkini BEST KAN? ðŸ˜‰
Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia SUPERPOLA
.
.
 SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. ðŸ˜—
.
 beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain.😉
.
 memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. ðŸ˜—
.
 pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.
waaa BEST tu!!! ðŸ‘ðŸ‘ðŸ‘
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan SUPERPOLA ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? ðŸ™‹
.
.
Senarai pola dalam 1 set dengan SAIZ YG SAMA shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju blouse
3. Pola baju kurung princess
4. Pola baju kurung peplum
5. Pola baju baby doll
6. Pola kain duyung 2 keping
7. Pola kain lipat batik.
.
harga dia : rm23 x 7 = rm161😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 7 jenis pola PATEN baju / kain tu,,,
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET untuk 1 saiz yg sama (JIMAT RM61) ðŸ˜
.
tambah;
KOS POS RM15 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA RM115 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je ðŸ’˜
.
.
👗 haa berminat? dgn set SUPERPOLA NI ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
.
akak ada saiz XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL & 5XL utk pakej ni…💘
.
SMS/WAPP >> SUPERPOLA >> 013 668 6697 LIYANA
.
Jika serius berminat sila klik link dibawah;MUDAH JE
***********************************************
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
***********************************************
.
.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA
Nota:
1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

contoh pola florabeadz


kurung moden dan kain duyung 2 keping


kurung princess

kurung peplum


blaus

kurung baby doll

kain duyung 2 keping

kurung moden dan kain lipat batik


***********************************************
.http://www.wasap.my/60136686697/SUPERPOLA
.
.
.
***********************************************
***********************************************