SUPER CLASS FLORABEADZ

NAK JIMAT YURAN KELAS JAHIT TAK?

sy ada kelas super diskaun 50% utk 4 design baju dan 2 design kain..

tapi limited space dan tarikh ye..


BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?

PAKEJ belajar jahit baju kurung moden, blouse dan jubah..

.

SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...

.

Nak x belajar jahit baju siap terus 1 hari? dan dapat pelbagai baju.. 4 design baju dan 2 design kain terus you..

.

Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt. sebab teknik yg mudah saya gunakan.

.

kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...

.

waaa BEST tu!!!

nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...

.

NAK DETAILS KELAS TAK?

.

tempat : TAMAN BUKIT CHEDANG, SEREMBAN ATAU

JALAN PAIP, MERU KLANG

hari : Sabtu atau ahad

tarikh : rujuk jadual kelas di tepi blog.

masa : 9am hingga 6pm (1 hari je tau)

pakej : kurung moden, blouse dan jubah

.


yuran : rm900 (eh mahal nye)

sabar....NI HARGA ASAL kalau belajar 3 jenis baju,

.


sy nk bagi diskaun laa ni..

promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲450̲ (JIMAT RM450) jimat 50%

haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 5 tempat je..utk setiap tarikh ye..

sapa cepat dia dapat..

Belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri

akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 4 design baju dan 2 design kain... haa best tak?

ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tau... cepat tau.. limited place je ni..


opss lupa lak nak bagitahu, ada FREE GIFT y̲a̲n̲g̲ ̲b̲e̲r̲n̲i̲lai RM300..

a. FREE LUNCH dan BAHAN KAIN cotton.

b. FREE belajar BUAT POLA dan JAHIT KAIN DUYUNG 2 KEPING.

c. FREE belajar cara ubah suai pola supaya jadi BAJU FISHTAIL dan SKIRT A CUT.

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS >> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

utk booking ye

Friday, 25 November 2016

KELAS JAHITAN INTENSIF



Uolls MINAT MENJAHIT ?
Kos UPAH JAHITAN yg semakin MAHAL?
Nak JAHIT BAJU SENDIRI dan family?
MESIN JAHIT ada tapi x reti guna?
Pernah menjahit, tapi dah lama dulu, TERLUPA?
Nak buat BUSINESS JAHITAN?
TAK NAK datang ke kelas jahit yang berkali-kali?
(Kalau rasa soalan diatas ada yang kene mengena dgn anda.. teruskan bacaan anda…)
********************************************************
NAK CARI KELAS JAHITAN???
SAYA FLORABEADZ ada penyelesaian nya..
Kepakaran saya membantu anda dengan MENJAHIT hanya dlm tempoh 1 HARI shj. Anda ‘zero knowledge’ jahitan atau yang x pernah sentuh mesin jahit, akan diajar sehingga pandai.
'CUMA DATANG SATU HARI je PANDAI JAHIT!!!’
******************************************************
SPECIAL tak KELAS JAHITAN di FLORABEADZ ?
a. GURU yang BERTAULIAH ada DIPLOMA PERGURUAN, berpengalaman sebagai guru sekolah selama 10 tahun. Pengalaman sebagai guru jahitan bermula 2011 lagi.. so teknik pengajaran sgt senang dipahami.
b. Hanya perlu datang ke kelas 1 kali sahaja. JIMAT MASA, TENAGA DAN KOS PETROL
c. PENGAJARAN saya SIMPLE & PRAKTIKAL supaya menyenangkan pelajar mempelajari teknik-teknik jahitan.
d. ”MENJAHIT ITU SEMUDAH A B C di FLORABEADZ” , melalui bukti yang nyata, pelajar yang tiada asas jahitan pun boleh siapkan baju dalam masa 1 hari.
e. Harga UPAH JAHIT yang semakin MAHAL..Dengan ilmu jahitan FLORABEADZ,anda boleh mengurangkan kos rumahtangga dengan MENJAHIT PAKAIAN ANDA DAN ANAK-ANAK.
f. Bole jana pendapatan dengan BISNES JAHITAN selepas hadir ke kelas FLORABEADZ. Bisnes yg sangat-sangat lumayan utk disertai.
*******************************************************
CIRI-CIRI KELAS DI FLORABEADZ ACADEMY :
1. Sesuai utk semua golongan walaupun tiada asas menjahit . Peserta akan dapat mempelajari ilmu menjahit ini dlm 1 HARI SHJ UTK 1 PATEN, baju @ langsir @ telekung.
2. Bilangan peserta hanya 6 org maximum dalam 1 hari. Maka tumpuan lebih dapat diberikan oleh tenaga pengajar.
3. Kelas hanya di hari SABTU @ AHAD shj... kelas ini sangat sesuai utk yg mereka bekerja. Waktu kelas 8 jam (9am-6pm)
4. Peserta akan menjahit baju menggunakan ukuran badan sendiri atau isteri. Maka pola yg dihasilkan semasa dalam kelas nanti boleh digunakan utk menjahit baju tersebut pada lain kali.
5. Kelas BERHAWA DINGIN, ada tempat SOLAT, LUNCH FREE, bahan KAIN FREE dan segala PERALATAN MENJAHIT disediakan. Datang lenggang kangkung je 
6. Lokasi kelas ADA 2 tempat, hanya 2 ni shj;
a. MERU, KLANG – Lot 4779 Batu 1 Jalan Paip Meru , Klang
b. SEREMBAN - NO 54, Jln Belida 11, Tmn Bukit Chedang fasa 2
********************************************************
Terdapat pelbagai jenis jahitan yang boleh dipilih untuk datang kelas praktikal intensif siap & pandai 1 hari antaranya…
BAJU KURUNG PESAK, KURUNG MODEN, BAJU MELAYU, TELEKUNG, LANGSIR DAN LAIN-LAIN.
bole klik 'YURAN KELAS' kat atas tu ye...
******************************************************

W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
*********************************************************
p/s 1 : Kelas kami biasanya penuh SEBULAN dr tarikh kelas...Jadi anda perlu cepat booking untuk hadiri kelas jahitan untuk mengelakkan tarikh yang anda hendak belajar penuh..
“SENANG JE JAHIT”
Cikgu YANTI
Pengasas FLORABEADZ
https://www.facebook.com/florabeadz/
018-2878164

SUPERCLASS FLORABEADZ







NAK JIMAT YURAN KELAS JAHIT TAK?
sy ada kelas super diskaun 50% utk 4 design baju dan 2 design kain..
tapi limited space dan tarikh ye..

BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?
PAKEJ belajar jahit baju kurung moden, blouse dan jubah..
.
 SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...
.
 Nak x belajar jahit baju siap terus 1 hari? dan dapat pelbagai baju.. 4 design baju dan 2 design kain terus you..
.
 Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt. sebab teknik yg mudah saya gunakan.
.
 kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...
.
waaa BEST tu!!! 
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...
.
NAK DETAILS KELAS TAK?
.
tempat : TAMAN BUKIT CHEDANG, SEREMBAN ATAU
JALAN PAIP, MERU KLANG
hari : Sabtu atau ahad
tarikh : rujuk jadual kelas di tepi blog.
masa : 9am hingga 6pm (1 hari je tau)
pakej : kurung moden, blouse dan jubah
.

yuran : rm900 (eh mahal nye)
sabar....NI HARGA ASAL kalau belajar 3 jenis baju,
.

sy nk bagi diskaun laa ni..
 promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲450̲ (JIMAT RM450) jimat 50%
 haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 5 tempat je..utk setiap tarikh ye..
sapa cepat dia dapat..
❥ Belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri
 akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 4 design baju dan 2 design kain... haa best tak?
 ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tau... cepat tau.. limited place je ni..

 opss lupa lak nak bagitahu, ada FREE GIFT y̲a̲n̲g̲ ̲b̲e̲r̲n̲i̲lai RM300..
a. FREE LUNCH dan BAHAN KAIN cotton.
b. FREE belajar BUAT POLA dan JAHIT KAIN DUYUNG 2 KEPING.
c. FREE belajar cara ubah suai pola supaya jadi BAJU FISHTAIL dan SKIRT A CUT.
.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS >> 018 2878 164
.
SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164
.
SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164
.
utk booking ye

Tuesday, 8 November 2016

KELAS YEAR END 2016 KUALA TERENGGANU

Dah dekat 3 tahun akk x buat kelas di kuala terengganu ni..
skrg akak nk bagi kelas super diskaun 50%
.



.
BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?
khas utk org terengganu ni.. PAKEJ belajar jahit baju kurung moden, blouse dan jubah..
.
.
❥ SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...
.
❥ Nak x belajar jahit baju siap terus 1 hari?
.
❥ Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt.
.
❥ kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...
.
.
waaa BEST tu!!! 😁😁😁
.
.
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...
.
.
NAK DETAILS KELAS TAK?
.
tempat   : KOMPLEKS MDM,KAMPUNG TELAGA MENGKUDU,
                 TERENGGANU  (Jalan Kuala Berang)
hari        :  Sabtu
tarikh    : 10 disember 2016
masa      :  9am hingga 6pm (1 hari je tau)
pakej     : kurung moden, blouse dan jubah
.
.
yuran : rm900 (eh mahal nye)
sabar....NI HARGA ASAL kalau belajar 3 jenis baju,
.
sy nk bagi diskaun laa ni..
.
❥ promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲450̲  (JIMAT RM450)😁
.
❥ haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 10 tempat je.. sapa cepat dia dapat..
.
opss lupa lak nak bagitahu, ada ❝FREE GIFT❞ tau..
free LUNCH dan BAHAN KAIN cotton.
LAGI.... FREE belajar jahit KAIN DUYUNG 2 KEPING.
.
❥belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri dan tips-tips jahitan ̲y̲a̲n̲g̲ ̲b̲e̲r̲n̲i̲lai RM200..
.
❥ akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 3 design baju... haa best tak?
.
❥ ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tu... cepat tau.. limited place je ni..
.
.
SMS/WAPP >> florabeadz KT >> 018 2878 164
.
SMS/WAPP >> florabeadz KT >> 018 2878 164
.
SMS/WAPP >> florabeadz KT >> 018 2878 164













.
SMS/WAPP >> florabeadz KT >> 018 2878 164
.
SMS/WAPP >> florabeadz KT >> 018 2878 164
.
SMS/WAPP >> florabeadz KT >> 018 2878 164
.
utk booking ye

Monday, 24 October 2016

KELAS DISEMBER 2016

3 DIS
SABTU
MERU

4 DIS
AHAD
MERU

10 DIS
Sabtu
KUALA TERENGGANU
KELAS SUPER

17 DIS
SABTU
SEREMBAN

18 DIS 
AHAD
SEREMBAN

24 DIS
sabtu
MERU

25 DIS
Ahad
Meru

31 DIS
Sabtu
SEREMBAN

1 JAN
Ahad
SEREMBAN







Sunday, 16 October 2016

TARIKH KELAS NOVEMBER 2016

Ini senarai tarikh kelas ye.. berdasarkan lokasi..


12 Nov
Sabtu
SEREMBAN

13 Nov
ahad
SEREMBAN

19 Nov
sabtu
MERU

20 Nov
Ahad
Meru

26 Nov
Sabtu
SEREMBAN

27 Nov
Ahad
SEREMBAN