Showing posts with label kelas jahit MERU KLANG. Show all posts
Showing posts with label kelas jahit MERU KLANG. Show all posts

Thursday, 21 September 2017

KELAS JAHITAN KEBAYA

Sis teringgin buat baju-baju macam dlm gambar ni sendiri?
👚👚👗👗😍😍

Baju kebaya tengah in trend kan..😘
.

GAMBAR SUMBER GOOGLE

GAMBAR SUMBER GOOGLE






GAMBAR SUMBER GOOGLE




Nak jimat masa belajar jahit.
Nak face to face dgn cikgu, senang nk tanya..senang nk belajar.
.
Kelas ni, khas utk uolls tau.😍
hanya weekend shj.
yg zero x pernah jahit pun bole, janji minat ada tau.
.
peralatan semua cikgu sediakan, bawa badan je nk belajar jahit dgn florabeadz, x yah pening-pening cari kain or gunting 😀😍
.
#kelasjahitsuperkebarung
#kelasjahitsuperkebaya
👀

**********************************************
.
set a. Kelas Jahit Super Kebarung👚
.
yuran rm450 
tempoh kelas 2 hari (Sabtu & Ahad)
.
belajar ni ye
1. kebarung
2. kebarung riau
3. kain lipat batik
4. kain kipas belakang
.
percuma; (bernilai rm100)😍😊
1. Bahan kain utk kelas 2 pasang
2. Nota pola baju kurung moden dan nota pola jubah A cut
.
.
***********************************************
.
set b. Kelas Jahit Super Kebaya👗
.
yuran rm450 
tempoh kelas 2 hari (Sabtu & Ahad)
.
belajar ni ye
1. kebaya kelepet
2. kebaya moden
3. kain duyung 2 kpg
4. kain lipat batik
.
percuma; (bernilai rm100)😊😘
1. Bahan kain utk kelas 2 pasang
2. Nota pola baju kurung moden dan nota pola jubah A cut
.
.
***********************************************
.
kelas di lokasi,sila pilih.👇👇👇
.
1. Meru Klang (jln paip, meru)
.
2. Seremban (tmn bukit chedang fasa 2)
.
3. Bangi Sentral (belakang kompleks PKNS Bangi)
👀😀
.
***********************************************
.
nak details tarikh kelas bole klik ni ye...👇
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
http://www.wasap.my/60182878164/kelasjahitsuper
.
***********************************************

Jom la. Bole melaram dgn kebaya raya tahun depan
😍

#kelasjahitsuperkebaya
#kelasjahitsuperkebarung

Thursday, 24 August 2017

JADUAL KELAS JAHITAN SEPT DAN OKT 2017

KELAS jahitan SEPTEMBER 2017


3 SEPT 2017
SEREMBAN
AHAD
KELAS OFFER
PALAZZO RM80

9 SEPT 2017
SEREMBAN
Sabtu

16 SEPT 2017
MERU
SABTU

17 SEPT 2017
MERU
AHAD
KELAS OFFER
PALAZZO RM80

24 SEPT 2017
SEREMBAN
AHAD

30 SEPT 2017
MERU
SABTU
_______________________________


KELAS OKTOBER 2017


7 okt 2017
SEREMBAN
sabtu
KELAS OFFER
BLOUSE RM100

8 okt 2017
SEREMBAN
Sabtu

28 okt 2017
MERU
SABTU

29 okt 2017
MERU
AHAD
KELAS OFFER
BLOUSE RM100


Tuesday, 23 May 2017

KELAS MENJAHIT

𝑨𝑷𝑨
𝑫𝑼𝑳𝑼 𝑻𝑨𝑲 𝑷𝑨𝑵𝑫𝑨𝑰 𝑳𝑨𝑵𝑮𝑺𝑼𝑵𝑮 𝑴𝑬𝑵𝑱𝑨𝑯𝑰𝑻❟
𝑻𝑨𝑷𝑰 𝑫𝑨𝑯 𝑩𝑶𝑳𝑬𝑯 𝑨𝑴𝑩𝑰𝑲 𝑻𝑬𝑴𝑷𝑨𝑯𝑨𝑵 𝑴𝑬𝑵𝑱𝑨𝑯𝑰𝑻 
.
.
MACAM MANA TU??
Haa tulah hasilnya bila hadir kelas jahit florabeadz tau, best?😘
.
.
X PERCAYA???
Lepas attend kelas sehari je pulak tu, dah pandai jahit.. siap ambik tempahan wooo…😘
.
.
Akk pun macam uollss semua jgk, x de masa nak attend kelas menjahit yang berhari2 tu..
Kerja, anak2, dan segala macam tok nenek nk kene settle sebelum nk attend kelas jahit ni.
.
That’s why la akk buat kelas mcm ni, kelas express tau!
sehari je dtg kelas jahit dah boleh jahit baju..
Nak bagi Mudah dan cepat dgn belajar menjahit dlm 1 hari kat uollss...
x yah buang masa byk2 kan? 😘
.
.
X payah bayar duit minyak byk2..
X payah kalut setiap minggu nak cari masa ke kelas..
X payah bayar kos upah babysitter berhari2..
X payah pening2 nk beli peralatan dan bahan kain..
😓
.
HANYA BELAJAR SEHARI JE!!! Ramai Dah Boleh.. Uollss Bila Lagi???
.
.
Uollss boleh belajar menjahit..
√ Pelbagai jenis baju kurung.
√ Pelbagai jenis baju fesyen.
√ Pelbagai jenis jubah.
√ Pelbagai jenis pakaian kanak2.
√ Telekung dan bnyk lg.
√ Pelbagai jenis langsir.
.
.
.
Nak tak belajar menjahit???
kelas intensif tau😘
.
.
.
whatsapp/ sms >>> 018 28 78 164 Cikgu Yanti<<<
whatsapp/ sms >>> 018 28 78 164 Cikgu Yanti<<<
whatsapp/ sms >>> 018 28 78 164 Cikgu Yanti<<<
.
.
Kelas biasanya penuh SEBULAN dr tarikh kelas...So cepat-cepat booking untuk hadiri kelas jahitan di Florabeadz untuk mengelakkan tarikh yang uolls hendak pilih telah penuh.
“SENANG JE JAHIT” 😍
Cikgu YANTI
Pengasas FLORABEADZ
https://www.facebook.com/florabeadz/
018-2878164

Friday, 25 November 2016

KELAS JAHITAN INTENSIF



Uolls MINAT MENJAHIT ?
Kos UPAH JAHITAN yg semakin MAHAL?
Nak JAHIT BAJU SENDIRI dan family?
MESIN JAHIT ada tapi x reti guna?
Pernah menjahit, tapi dah lama dulu, TERLUPA?
Nak buat BUSINESS JAHITAN?
TAK NAK datang ke kelas jahit yang berkali-kali?
(Kalau rasa soalan diatas ada yang kene mengena dgn anda.. teruskan bacaan anda…)
********************************************************
NAK CARI KELAS JAHITAN???
SAYA FLORABEADZ ada penyelesaian nya..
Kepakaran saya membantu anda dengan MENJAHIT hanya dlm tempoh 1 HARI shj. Anda ‘zero knowledge’ jahitan atau yang x pernah sentuh mesin jahit, akan diajar sehingga pandai.
'CUMA DATANG SATU HARI je PANDAI JAHIT!!!’
******************************************************
SPECIAL tak KELAS JAHITAN di FLORABEADZ ?
a. GURU yang BERTAULIAH ada DIPLOMA PERGURUAN, berpengalaman sebagai guru sekolah selama 10 tahun. Pengalaman sebagai guru jahitan bermula 2011 lagi.. so teknik pengajaran sgt senang dipahami.
b. Hanya perlu datang ke kelas 1 kali sahaja. JIMAT MASA, TENAGA DAN KOS PETROL
c. PENGAJARAN saya SIMPLE & PRAKTIKAL supaya menyenangkan pelajar mempelajari teknik-teknik jahitan.
d. ”MENJAHIT ITU SEMUDAH A B C di FLORABEADZ” , melalui bukti yang nyata, pelajar yang tiada asas jahitan pun boleh siapkan baju dalam masa 1 hari.
e. Harga UPAH JAHIT yang semakin MAHAL..Dengan ilmu jahitan FLORABEADZ,anda boleh mengurangkan kos rumahtangga dengan MENJAHIT PAKAIAN ANDA DAN ANAK-ANAK.
f. Bole jana pendapatan dengan BISNES JAHITAN selepas hadir ke kelas FLORABEADZ. Bisnes yg sangat-sangat lumayan utk disertai.
*******************************************************
CIRI-CIRI KELAS DI FLORABEADZ ACADEMY :
1. Sesuai utk semua golongan walaupun tiada asas menjahit . Peserta akan dapat mempelajari ilmu menjahit ini dlm 1 HARI SHJ UTK 1 PATEN, baju @ langsir @ telekung.
2. Bilangan peserta hanya 6 org maximum dalam 1 hari. Maka tumpuan lebih dapat diberikan oleh tenaga pengajar.
3. Kelas hanya di hari SABTU @ AHAD shj... kelas ini sangat sesuai utk yg mereka bekerja. Waktu kelas 8 jam (9am-6pm)
4. Peserta akan menjahit baju menggunakan ukuran badan sendiri atau isteri. Maka pola yg dihasilkan semasa dalam kelas nanti boleh digunakan utk menjahit baju tersebut pada lain kali.
5. Kelas BERHAWA DINGIN, ada tempat SOLAT, LUNCH FREE, bahan KAIN FREE dan segala PERALATAN MENJAHIT disediakan. Datang lenggang kangkung je 
6. Lokasi kelas ADA 2 tempat, hanya 2 ni shj;
a. MERU, KLANG – Lot 4779 Batu 1 Jalan Paip Meru , Klang
b. SEREMBAN - NO 54, Jln Belida 11, Tmn Bukit Chedang fasa 2
********************************************************
Terdapat pelbagai jenis jahitan yang boleh dipilih untuk datang kelas praktikal intensif siap & pandai 1 hari antaranya…
BAJU KURUNG PESAK, KURUNG MODEN, BAJU MELAYU, TELEKUNG, LANGSIR DAN LAIN-LAIN.
bole klik 'YURAN KELAS' kat atas tu ye...
******************************************************

W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164
*********************************************************
p/s 1 : Kelas kami biasanya penuh SEBULAN dr tarikh kelas...Jadi anda perlu cepat booking untuk hadiri kelas jahitan untuk mengelakkan tarikh yang anda hendak belajar penuh..
“SENANG JE JAHIT”
Cikgu YANTI
Pengasas FLORABEADZ
https://www.facebook.com/florabeadz/
018-2878164