Monday, 20 March 2017

POLA BAJU KANAK2 MURAH


gaun peplum


baju kurung baby doll

Y







TERINGIN BAJU YANG CANTIK UTK SI COMEL MOMMIES? 😊
cam dlm gambar-gambar kat atas tu?
mesti comel kalau anak2 pakai baju ni..... ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
RAYA NK DEKAT DAH KAN..

Tapi nk TEMPAH,
😅KOS TEMPAHAN MAHAL
😅TAILOR TUTUP TEMPAHAN
😅BELI SIAP MAHAL

Kalau nk jimat kene jahit sendiri kan? Ada basic menjahit tak?🙋
Saya boleh bantu mommies semua.. cuba jahit sendiri utk si comel sis..😆
guna POLA BAJU FLORABEADZ.

Ermmmmm.. cam mana tu?😁

Pola  FLORABEADZ ni adalah kepingan kertas yg dah siap lukis paten baju yg sis nk jahit tu, tinggal tekap then potong kain.. dan seterusnya jahit je.. as long sis ada basic menjahit or rajin tgk youtube sure boleh jahit baju utk si comel..



Haaa berminat tak?🙌😙

Jap ye.. sempena RAYA 2017, dan sebab semua org nk berjimat..😇
Sy nk bagi offer ni

1 HARGA TAPI DAPAT 7 POLA YANG SUPERB 😍

Sy nk bagi special harga utk pola-pola ni..nama dia POLAKIDS ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜
. .
SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi x pandai nk buat pola baju mengikut design terkini. 😗
.
beli pola dgn 1 harga tapi dapat pelbagai paten baju dan kain serta GAUN.😉
.
memudahkan dan menjimatkan masa kerja memotong kain uolls. 😗
.
pola ni dibuat daripada kertas yg tebal, so akan tahan lama dan lasak juga.😮
.

.
waaa BEST tu!!!
👍👍👍
nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain... as long uolls ada basic menjahit baju yg simple.. then bole jahit baju fesyen dengan bantuan POLAKIDS ni..
.
.
NAK DETAILS pola TAK? 🙋
.
.
S
enarai pola dalam 1 set dengan saiz yg sama shj mcm ni,
.
1. Pola kurung moden
2. Pola baju kurung peplum
3. Pola baju baby doll
4. Pola kain duyung 2 keping
5. Pola kain lipat batik.
6. Pola Gaun peplum

.
harga dia : rm140 ( 😥 eh mahal nye)
he he ..NI HARGA ASAL kalau beli 6 jenis pola PATEN baju / kain tu berasingan.
.
👗 tapi PAKEJ ni cuma RM100 bagi 1 SET/1 saiz (JIMAT RM60) 😍
.
tambah;
KOS POS RM10 semenanjung
KOS POS RM20 sabah/ sarawak
.
so CUMA
RM110 semenanjung @ RM120 sabah/sarawak,,, je 💘
.
.
👗 haa berminat? dgn set POLAKIDS NI 😍😍😍
.
akak ada saiz 2, 4, 6, 8, 10, 12 TAHUN utk pakej ni…💘
. .
SMS/WAPP >> POLAKIDS>>  018 2878 164
.

nk senang order klik sini 📲 : 
 www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS
.
nk senang order klik sini 📲 : www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS
.
nk senang order klik sini 📲 :  www.wasap.my/60182878164/POLAKIDS

.
CEPAT-CEPAT ORDER, NANTI BOLE CEPAT2 JAHIT BAJU RAYA SI COMEL...

Nota: 1. cuma pola je ye,, takda nota or tutorial cara jahit tau..
          2. pola akan dipos dlm tempoh 7 hari ye.

          3. 1 set pola ni mesti sama saiz, x boleh bercampur campur saiz ye.


Post a Comment