Thursday, 5 May 2016

PERLU KE MESIN JAHIT?

hari ni cuti umum so.. kat rumah mcm2 kerja nk buat..
tengah kelam kabut dengan kerja rumah.. nk kemas, nk masak almaklum anak2 tengah membesar.. ada 4 org ni.. semua tgh sedap nk makan..
TIBA-TIBA....
si kakak.. alia... tunjuk kain puteri islam nye koyak kat lutut sebesar duit syiling 50sen lama tu..
"Ibu.. kain kakak koyak smlm sebab jatuh kat sekolah, esok kakak kene pakai baju puteri islam sebab ada function kat sekolah"
"ermm... ok nanti ibu jahit baru ye..... ptg nanti lepas selesai ibu masak ni"
TETAPI... kul 3pm baru sedar... ALAMAK!
semua mesin jahit dah hantar servis.. last monday.. so x da mesin jahit la kat umah ni..
adoi.. cam na ni?
SUSAH x da mesin jaht ni.. ermmm... kalut la saya cari mesin jahit.. sudahnya sy jahit tangan je nk cover lubang tu.. tapi x comel la jahitan tangan tu dan ambik masa lama pulak nk selesai.
so itulah satu sebab kenapa sy belajar jahit dulu dan puas kumpul duit nk beli mesin jahit..supaya mudah nk jahit seluar koyak, baju tertetas, jahit sarung bantal, jahit langsir sendiri.. kan nak JIMAT..
.
.
NAK TAK ADA MESIN JAHIT SENDIRI?
.
💗 TAHAN LASAK, boleh jahit seluar jeans, langsir dan baju
💗 TAHAN LAMA, x pernah meragam. yg penting jaga servis nye
💗 JAHITAN YANG CANTIK, jahitan dia kemas je
💗 SMOOTH JE MASA GUNA, jarum meluncur laju je xda sangkut
💗 SENYAP X BISING, x da bunyi yang kasar
.
sy cadangkan mesin jenama brothers ni..
.
JS 1400
.
GS 2700
.
3043D utk mesin jahit tepi
.
SEBAB SANGAT BERBALOI DENGAN HARGA NYE
.
******************************************************
.
.
PROMOSI KELAS jahit FLORABEADZ...
.
Register Mana-mana kelas , anda layak membeli MESIN JAHIT dengan HARGA ISTIMEWA
.
1. JS 1400 – RM699 harga asal,
students florabeadz hanya RM600 (JIMAT RM99😍
.
2. GS 2700 – RM899 harga asal,
students florabeadz hanya RM800 (JIMAT RM99😍
.
3. mesin jahit tepi 3034D – RM1399 harga asal, students florabeadz RM1250 (JIMAT RM149)😍
.
TAWARAN sah laku 3 bulan dari tarikh hadir ke kelas jahit..
.
********************************************************
.
nanti dulu, x dapat join kelas x pe.
masih ada harga promosi utk anda.
.
1. JS 1400 – harga asal rm699, florabeadz bagi RM650 (JIMAT RM49😍
.
2. GS 2700 – harga asal  rm899,  florabeadz bagi RM850 (JIMAT RM49😍
.
3. mesin jahit tepi 3034D –  harga asal rm1399, florabeadz bagi  RM1300 (JIMAT RM99😍
.
********************************************************
.
untuk dapatkan harga promosi sila
.
W.APP / SMS>> taip “mj001” >> 018-2878164
.
W.APP / SMS>> taip “mj001” >> 018-2878164
.
W.APP / SMS>> taip “mj001” >> 018-2878164
.
supaya kami dapat berikan harga promosi ni
.
*********************************************************
.
Jangan tunggu lagi. sementara florabeadz ada stok. Anda pasti kagum dengan MANFAAT yg anda nikmati dari mesin jahit ini.
msge kami dgn ,"mj001!!!" skrg
& team kami akan contact anda secepat mungkin !

JS1400, 14 JENIS MATA JAHITAN

GS2700, 27 MATA JAHITAN

GS2786K, 27 MATA JAHITAN

3034D, MESIN JAHIT TEPI

3034D, MESIN JAHIT TEPI


Post a Comment