ANDA MINAT BELAJAR MENJAHIT?



Kos UPAH JAHITAN yg semakin MAHAL?

Nak JAHIT BAJU SENDIRI dan family?

MESIN JAHIT ada tapi x reti guna?

Pernah menjahit, tapi dah lama dulu, TERLUPA?

(Kalau rasa soalan diatas ada yang kene mengena dgn anda.. teruskan bacaan anda…)


********************************************************


NAK CARI KELAS JAHITAN???

SAYA FLORABEADZ ada penyelesaian nya..

Kepakaran saya membantu anda dengan MENJAHIT hanya dlm tempoh 1 HARI shj.

Anda ‘zero knowledge’ jahitan atau yang x pernah sentuh mesin jahit, akan diajar sehingga pandai.


'CUMA DATANG SATU HARI je PANDAI JAHIT’


******************************************************


SPECIAL tak KELAS JAHITAN di FLORABEADZ ?


a. GURU yang BERTAULIAH ada DIPLOMA PERGURUAN, berpengalaman sebagai guru sekolah selama 10 tahun. Pengalaman sebagai guru jahitan bermula 2011 lagi.. so teknik pengajaran sgt senang dipahami


b. Hanya perlu datang ke kelas 1 kali sahaja. JIMAT MASA, TENAGA DAN KOS PETROL


c. PENGAJARAN saya SIMPLE & PRAKTIKAL supaya menyenangkan pelajar mempelajari teknik-teknik jahitan.


d. ”MENJAHIT ITU SEMUDAH A B C di FLORABEADZ” , melalui bukti yang nyata, pelajar yang tiada asas jahitan pun boleh siapkan baju dalam masa 1 hari.


e. Harga UPAH JAHIT yang semakin MAHAL..Dengan ilmu jahitan FLORABEADZ,anda boleh mengurangkan kos rumahtangga dengan MENJAHIT PAKAIAN ANDA DAN ANAK-ANAK.


f. Bole jana pendapatan dengan BISNES JAHITAN selepas hadir ke kelas FLORABEADZ. Bisnes yg sangat-sangat lumayan utk disertai.


*******************************************************


CIRI-CIRI KELAS DI FLORABEADZ ACADEMY :


1. Sesuai utk semua golongan walaupun tiada asas menjahit . Peserta akan dapat mempelajari ilmu menjahit ini dlm 1 hari shj utk 1 paten baju @ langsir @ telekung.


2. Bilangan peserta hanya 6 org maximum dalam 1 hari. Maka tumpuan lebih dapat diberikan oleh tenaga pengajar.


3. Kelas hanya di hari SABTU @ AHAD shj... kelas ini sangat sesuai utk yg mereka bekerja. Waktu kelas 8 jam (9am-6pm)


4. Peserta akan menjahit baju menggunakan ukuran badan sendiri atau isteri. Maka pola yg dihasilkan semasa dalam kelas nanti boleh digunakan utk menjahit baju tersebut pada lain kali.


5. Kelas BERHAWA DINGIN, ada tempat SOLAT, LUNCH FREE, bahan KAIN FREE dan segala PERALATAN MENJAHIT disediakan


6. Lokasi kelas ADA 2 tempat:


a. MERU, KLANG – lot 4779 Batu 1 Jalan Paip Meru , Klang


b. SEREMBAN - NO 54, Jalan Belida 11, Taman Bukit Chedang fasa 2, Seremban


018 28 78 164 FLORABEADZ


********************************************************


Terdapat pelbagai jenis jahitan yang boleh dipilih untuk datang kelas praktikal intensif siap & pandai 1 hari antaranya…


BAJU KURUNG PESAK, KURUNG MODEN, BAJU MELAYU, TELEKUNG, LANGSIR DAN LAIN-LAIN.


bole klik 'YURAN KELAS' kat atas tu ye...


******************************************************


PROMOSI KELAS jahit FLORABEADZ...


Register Mana-mana kelas , anda layak membeli MESIN JAHIT dengan HARGA ISTIMEWA


1. JS 1400 – RM699 harga asal, students florabeadz hanya RM600


2. GS 2700 – RM899 harga asal, students florabeadz hanya RM800


3. mesin jahit tepi 3034D – RM1399 harga asal, students florabeadz hanya RM1250


TAWARAN sah laku 3 bulan dari tarikh hadir ke kelas jahit..


********************************************************


W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164


W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164


W.APP / SMS>> “KELAS florabeadz” >> 018-2878164


*********************************************************


p/s 1 : Kelas kami biasanya penuh SEBULAN dr tarikh kelas...Jadi anda perlu cepat booking untuk hadiri kelas jahitan untuk mengelakkan tarikh yang anda hendak belajar penuh..


“SENANG JE JAHIT”


Cikgu YANTI

Pengasas FLORABEADZ

https://www.facebook.com/florabeadz/

018-2878164


Monday, 28 January 2013

Kelas di Meru, Klang

Sabtu 27 januari 2013....

Hanie dan fiza... dua sahabat dtg belajar menjahit baju kurung tradisional dan kurung moden...

dalam kemeriahan dirumah mak saya  di meru.... mereka khusyuk menjahit...
 kelas extend sampai kul 8mlm,,,
"nak siap kan baju hari nie juga.... esok hanie ada program lain" kata Hanie...


fiza dgn baju kurung tradisional...

hanie dan baju kurung moden

Baju blaus dan seluar pallazo

Special dari pn Miza, ex student baju kurung riau sy,,
Kali nie beliau nak belajar jahit blaus dan seluar pallazoo.....

...
seluar pallazo dr kain batik dan blaus

POLA KURUNG MODEN

TOTURIAL BUAT POLA KURUNG MODEN...

hari nie sy nak share cam mana nak draf pola kurung moden....


2 formula diatas tu terbalik
'keliling dada/8' patutnye diatas. dan yg 'keliling dada/4' di tepi.

nanti sy citer cam na, nak potong dan jahit pulak yea...

Thursday, 10 January 2013

Kelas Menjahit Baju Kurung di MERU, KLANG

Kelas ini saya adakan di umah mak saya di Jalan Paip , Meru, Klang...

hanya pada hujung minggu (Sabtu dan Ahad)

kira kira 1 km dari Pekan Meru....

berminat?

yuran hanya rm150 .. jahit baju dari mula buat pola , potong kain dan siap jahit.

hubungi sy 0137729088 utk menetapkan tarikh kelas,,,

tuan puan kene booking awal sebulan utk kelas sy yea,, sebab sy x ambik ramai2 student dalam 1 hari..



antara student sy di meru
mata lalat yg telah disiapkan oleh student,,
ruang menjahit di meru
                      ______________________________

Saya juga boleh ke rumah tuan/puan di kawasan yg berdekatan dengan Meru...
seperti Bandar Setia Alam, Bandar Puncak Alam, Shah Alam....