SUPER CLASS FLORABEADZ

NAK JIMAT YURAN KELAS JAHIT TAK?

sy ada kelas super diskaun 50% utk 4 design baju dan 2 design kain..

tapi limited space dan tarikh ye..


BANYAK DISKAUN TU.... NAK TAK?

PAKEJ belajar jahit baju kurung moden, blouse dan jubah..

.

SPECIAL utk sis, mommies dan kakak2 yang ada mesin jahit kat umah tapi xde ilmu jahitan baju...

.

Nak x belajar jahit baju siap terus 1 hari? dan dapat pelbagai baju.. 4 design baju dan 2 design kain terus you..

.

Yang tak da asas menjahit pun insyaallah boleh PANDAI jahit. malah digalakkan sgt sgt. sebab teknik yg mudah saya gunakan.

.

kelas ni sgt mudah diikuti.. sis akan belajar from zero to hero...terrer jahit baju sendiri...

.

waaa BEST tu!!!

nanti Boleh jahit baju sendiri & family, boleh lah jimatkan kos lagi..maklumlah sekarang kos jahit lg mahal dr kain...

.

NAK DETAILS KELAS TAK?

.

tempat : TAMAN BUKIT CHEDANG, SEREMBAN ATAU

JALAN PAIP, MERU KLANG

hari : Sabtu atau ahad

tarikh : rujuk jadual kelas di tepi blog.

masa : 9am hingga 6pm (1 hari je tau)

pakej : kurung moden, blouse dan jubah

.


yuran : rm900 (eh mahal nye)

sabar....NI HARGA ASAL kalau belajar 3 jenis baju,

.


sy nk bagi diskaun laa ni..

promosi yuran kelas ni cuma R̲M̲450̲ (JIMAT RM450) jimat 50%

haa berminat? tempat TERHAD ni.. cuma 5 tempat je..utk setiap tarikh ye..

sapa cepat dia dapat..

Belajar l̲u̲k̲i̲s̲ ̲POLA BAJU berdasarkan saiz sendiri

akan dapat belajar jahit baju ikut saiz sendiri.. bukan 1 design tapi 4 design baju dan 2 design kain... haa best tak?

ermm dah diskaun 50% ada free gift lagi tau... cepat tau.. limited place je ni..


opss lupa lak nak bagitahu, ada FREE GIFT y̲a̲n̲g̲ ̲b̲e̲r̲n̲i̲lai RM300..

a. FREE LUNCH dan BAHAN KAIN cotton.

b. FREE belajar BUAT POLA dan JAHIT KAIN DUYUNG 2 KEPING.

c. FREE belajar cara ubah suai pola supaya jadi BAJU FISHTAIL dan SKIRT A CUT.

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS >> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

SMS/WAPP >> SUPERCLASS>> 018 2878 164

.

utk booking ye

Monday, 28 January 2013

Kelas di Meru, Klang

Sabtu 27 januari 2013....

Hanie dan fiza... dua sahabat dtg belajar menjahit baju kurung tradisional dan kurung moden...

dalam kemeriahan dirumah mak saya  di meru.... mereka khusyuk menjahit...
 kelas extend sampai kul 8mlm,,,
"nak siap kan baju hari nie juga.... esok hanie ada program lain" kata Hanie...


fiza dgn baju kurung tradisional...

hanie dan baju kurung moden

Baju blaus dan seluar pallazo

Special dari pn Miza, ex student baju kurung riau sy,,
Kali nie beliau nak belajar jahit blaus dan seluar pallazoo.....

...
seluar pallazo dr kain batik dan blaus

POLA KURUNG MODEN

TOTURIAL BUAT POLA KURUNG MODEN...

hari nie sy nak share cam mana nak draf pola kurung moden....


2 formula diatas tu terbalik
'keliling dada/8' patutnye diatas. dan yg 'keliling dada/4' di tepi.

nanti sy citer cam na, nak potong dan jahit pulak yea...

Thursday, 10 January 2013

Kelas Menjahit Baju Kurung di MERU, KLANG

Kelas ini saya adakan di umah mak saya di Jalan Paip , Meru, Klang...

hanya pada hujung minggu (Sabtu dan Ahad)

kira kira 1 km dari Pekan Meru....

berminat?

yuran hanya rm150 .. jahit baju dari mula buat pola , potong kain dan siap jahit.

hubungi sy 0137729088 utk menetapkan tarikh kelas,,,

tuan puan kene booking awal sebulan utk kelas sy yea,, sebab sy x ambik ramai2 student dalam 1 hari..



antara student sy di meru
mata lalat yg telah disiapkan oleh student,,
ruang menjahit di meru
                      ______________________________

Saya juga boleh ke rumah tuan/puan di kawasan yg berdekatan dengan Meru...
seperti Bandar Setia Alam, Bandar Puncak Alam, Shah Alam....